Індивидуальним клієнтам

Ознайомтесь з нашими номерами та оберіть найзручніший. Детальніше ...

Ресторан

Скуштуйте найкращі взірці закарпатської та європейської кухні у нашому ресторані або ж отримайте насолоду від горнятка ароматної кави у лоббі-барі! Детальніше ...

Тури та групові замовлення

Стандартні програми та дизайнерські маршрути згідно до будь-яких Ваших побажань для цілорічного відпочинку. Детальніше ...

“ВІТАЄМО ВДОМА!”

Відчуйте атмосферу радості та гостинності у самісінькому центрі Ужгорода.

Наш готель володіє найбільшим номерним фондом в Ужгороді та знаний багаторічними традиціями свого відмінного сервісу! Впродовж багатьох років ми є лідерами за співвідношенням ціна/якість! “Інтурист-Закарпаття є найкращим вибором для Вас!

Останні новини

Дитяча залізниця

До 25-ї річниці від проголошення України незалежною - містянам підготували подарунок — відродили дитячу залізницю, на якій колись каталось не одне покоління ужгородців.

Дитяча залізниця


Людей зібралось чимало: ще б пак — кожному хочеться стати частинкою історії, бути одним з перших пасажирів святкового рейсу.


Кермувати потягом довірили очільнику області Геннадію Москалю, який разом із мером міста Богданом Андріївим та представниками Львівської залізниці вітали усіх зі святом та урочисто відкривали відроджений атракціон.
Охочих стати першими, хто проїдеться на поїзді із назвою "Закарпаття", виявилось так багато, що усі не помістились. Проте сумувати немає приводів — кататиме поїзд своїх пасажирів до неділі, а надалі — лише у вихідні. Плату за проїзд обіцяють не брати.

Дитяча залізниця
Дитяча залізниця
Дитяча залізниця

Ми у соціальних мережах

Facebook     

Instagram  

Ми на зв'язку 0-24

0 - 24
Телефон: +38 (099) 277-77-11
Факс:

+38 (0312) 67-24-10

 

 

Ви тут: Головна Готель Гостиница Новости Дитяча залізниця