Індивидуальним клієнтам

Ознайомтесь з нашими номерами та оберіть найзручніший. Детальніше ...

Ресторан

Скуштуйте найкращі взірці закарпатської та європейської кухні у нашому ресторані або ж отримайте насолоду від горнятка ароматної кави у лоббі-барі! Детальніше ...

Тури та групові замовлення

Стандартні програми та дизайнерські маршрути згідно до будь-яких Ваших побажань для цілорічного відпочинку. Детальніше ...

“ВІТАЄМО ВДОМА!”

Відчуйте атмосферу радості та гостинності у самісінькому центрі Ужгорода.

Наш готель володіє найбільшим номерним фондом в Ужгороді та знаний багаторічними традиціями свого відмінного сервісу! Впродовж багатьох років ми є лідерами за співвідношенням ціна/якість! “Інтурист-Закарпаття є найкращим вибором для Вас!

Останні новини

17-20 листопада - свято молодого вина “Закарпатське Божоле” в місті Ужгород !

bozhole2016

17-20 листопада 2016 року у культурно-історичному центрі "Совине гніздо", м. Ужгород, навпроти міськадміністрації, проходитиме свято молодого вина "Закарпатське Божоле".
Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 17 листопада о 19.00, на перетині вулиць Корзо та Волошина.
Метою фестивалю є представити авторське, якісне вино від закарпатських приватних виноробів.
Організатори заходу повідомляють, що цьогоріч не ставили за мету зробити фестиваль з точки зору учасників масовим, а робили акцент на якості представленої учасниками продукції. Саме тому, відбір учасників ішов по чітким і визначеним критеріям, спрямованих на якість. До виноробів, які беруть участь у фестивалі, поставили чіткі вимоги. Зокрема, заборонено привозити вина сортів Ізабелла, Делавар, Лідія, Ноа та інші, а також плодово-ягідні вина. І це має бути виключно молоде вино - цьогорічного врожаю, зібране у серпні-вересні.
«Закарпатське божоле» постане в оновленому вигляді, з новими родзинками та основним пріоритетом – повага до споживачів, справжніх поціновувачів вина, у яких буде широкий вибір та можливості для оцінки вина. Це чи не єдиний фестиваль на Закарпатті і взагалі на теренах України, де тільки споживач визначатиме найкраще вино» - наголошує голова Спілки виноградарів і виноробів Закарпаття Олександр Ковач.

Ми у соціальних мережах

Facebook     

Instagram  

Ми на зв'язку 0-24

0 - 24
Телефон: +38 (099) 277-77-11
Факс:

+38 (0312) 67-24-10

 

 

Ви тут: Головна Готель Гостиница Новости 17-20 листопада - свято молодого вина “Закарпатське Божоле” в місті Ужгород !