Индивидуальным клиентам

Ознакомьтесь с нашими номерами и подберите наиболее подходящий для себя и своих попутчиков. Подробнее ...

Ресторан

Познакомьтесь с лучшими образцами закарпатской и европейской кухонь в нашем ресторане, либо насладитесь чашечкой ароматного кофе в лобби-баре! Подробнее ...

Туры и групповые заказы

Стандартные программы и дизайнерские маршруты под любые Ваши пожелания для кругло-годичного отдыха. Подробнее ...

«Добро пожаловать домой!»

Ощутите атмосферу радушия и гостеприимства в самом сердце Ужгорода.

Наш отель обладает крупнейшим номерным фондом в Ужгороде и славится многолетними традициями своего прекрасного сервиса ! Многие годы мы являемся лидерами в соотношении цена\качество ! «Интурист-Закарпатье» является лучшим выбором для Вас!

Последние новости

Відкритий чемпіонат Державної прикордонної служби України з легкоатлетичного кросу

Відкритий чемпіонат Державної прикордонної служби України з легкоатлетичного кросу

Вже не вперше всіх учасників чемпіонату – 127 спортсменів – радо розмістив готель «Інтурист-Закарпаття»

25 травня в Ужгороді на стадіоні «Спартак» відбувся черговий відкритий чемпіонат Державної прикордонної служби України з легкоатлетичного кросу. В змаганнях брали участь представники Національної поліції України, Патрульної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та представники поліції Словацької Республіки. Загалом 25 команд із 19 регіонів України, з них 18 жінок.

Вже не вперше всіх учасників чемпіонату – 127 спортсменів – радо розмістив готель «Інтурист-Закарпаття», що за словами самих держслужбовців є дуже зручною умовою, так як змагання були напруженими і після них залишалося багато моментів, які хотілося обговорити з усіма разом.
В свою чергу адміністрація готелю «Інтурист-Закарпаття» висловлює подяку за вибір саме нашого готелю. В майбутньому ми завжди готові до співпраці, так як такі заходи не лише популяризують здоровий і активний спосіб життя, а й розвивають туристичну привабливість нашого регіону.

bg-cross-00abg-cross-04abg-cross-02a

 

Мы в социальных сетях

Facebook     

Instagram  

Мы на связи 0-24

0 - 24
Телефон: +38 (066) 684-30-70
Факс:

+38 (0312) 67-24-10

Вы здесь: Главная Гостиница Гостиница Новости Відкритий чемпіонат Державної прикордонної служби України з легкоатлетичного кросу