Індивидуальним клієнтам

Ознайомтесь з нашими номерами та оберіть найзручніший. Детальніше ...

Ресторан

Скуштуйте найкращі взірці закарпатської та європейської кухні у нашому ресторані або ж отримайте насолоду від горнятка ароматної кави у лоббі-барі! Детальніше ...

Тури та групові замовлення

Стандартні програми та дизайнерські маршрути згідно до будь-яких Ваших побажань для цілорічного відпочинку. Детальніше ...

“ВІТАЄМО ВДОМА!”

Відчуйте атмосферу радості та гостинності у самісінькому центрі Ужгорода.

Наш готель володіє найбільшим номерним фондом в Ужгороді та знаний багаторічними традиціями свого відмінного сервісу! Впродовж багатьох років ми є лідерами за співвідношенням ціна/якість! “Інтурист-Закарпаття є найкращим вибором для Вас!

Останні новини

Дітям

Дитячий Туристичний та Розважальний Центр у Закарпатті

м. Ужгород
Готель «Інтурист – Закарпаття»

6
Дитячий Туристичний та Розважальний Центр запрошує Вас та Ваших дітей на відпочинок в Закарпатський край, м. Ужгород. Ми розпочинаємо свою роботу, як центр розваги та відпочинку для дітей в режимі цілодобового дитячого табору на літніх, осінніх, зимових, весняних канікулах.
Запрошуємо всіх бажаючих хлопців та дівчат на відпочинок у наш новий центр. Діти знаходяться цілодобово під наглядом кваліфікованих вихователів.


Метою проекту є створення дитячого закладу, здатного поєднувати в собі переваги відмінного розважального центру та закладу відпочинку для дітей під час канікул. Сприятливими умовами для розваг та відпочинку дітей є поєднання використання сучасного центру, можливості відвідування історичних цінностей міста та краю з насолодою помірно континентального клімату, захищеного від холодних вітрів Карпатами з м'якою зимою і теплим літом.

234
Учасники дитячого закладу живуть у м. Ужгород, в готелі “Інтурист - Закарпаття”, в тримісних номерах зі зручностями в кімнаті. Холодне та гаряче водопостачання цілодобове. Територія готелю цілодобово охороняється. Цілодобове кафе, спортивні та розважальні зали, більярд, кінотеатр, місця для проведення занять - все це є в інфраструктурі комплексу. 
Центр має сучасну обладнану їдальню на 120 місць з чотириразовим збалансованим харчуванням.
В програму відпочинку для дітей входить розважальні та єкскурсійно-туристичні заклади: 
1. Перегляд фільмів, участь у конкурсах, та дискотеках, шоу від аніматорів, відвідування розважального центру “Джин” з дитячими атракціонами, похід в ляльковий театр “Бавка”, атракціони Боздошського парку з природнім джерелом, відвідування басейну.
5

78

2. Екскурсійна програма насичена багатством історичних цінностей. Екскурсія по центру міста, будівля колишньої хасидської синагоги ( 1905 ), палац Фріда ( 1910 ), вулиця Корзо, старовинний католицький костел Святого Георгія, шедевр архітектури - Хресто -Воздвиженський греко- католицький собор .
- Ужгородський замок, заснований в кінці IХ століття слов'янським князем Лаборцем. Сьогодні тут розташовується цікава і різноманітна експозиція Закарпатського краєзнавчого музею.
- Відвідування Закарпатського музею народної архітектури та побуту під відкритим небом.
- Набережні річки Уж, найдовша липова алея Європи, незабутні вечірні прогулянки.

910
- SPA - ЕКСКУРСІЯ - КУПАННЯ В ЧАНАХ. Екскурсія до руїн середньовічного замку 
Невицький, а також поїздка в далеке гірське село Лумшори. У Лумшорах - невелика прогулянка до малих водоспадів Соловей і Партизан, купання в чанах на відкритому вогні, з сірководневою водою. Обід з національних страв в колибі на березі гірської річки . 
А також в програму туру входить допомога психолога дітям, які прибули зі Сходу України.

1112

Наш дитячий центр відпочинку має можливість прийняти групи дітей протягом усіх канікул 2015 року терміном 7, 10 або 14 днів. Вартість 1 дня з 4-х разовим харчуванням - 220 гривень.

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАС НА ВІДПОЧИНОК!

Ужгород, вул. Кирила і Мефодія, 5.

Тел.380984470560; 380669161805

Ми у соціальних мережах

Facebook     

Instagram  

Ми на зв'язку 0-24

0 - 24
Телефон: +38 (099) 277-77-11
Факс:

+38 (0312) 67-24-10